Obradović: Rešavanje problema saobraćaja u Beogradu – prioritet

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije “Srbija protiv nasilja” Vladimir Obradović izjavio je da je rešavanje problema saobraćaja u glavnom gradu najvažnije pitanje kojim će se baviti ukoliko bi za to imao priliku.

On je dodao da neće zaustavljati gradnju metroa, ali da će taj projekat biti revidiran.

“Za mene je neprihvatljivo da metro ne prolazi kroz centar grada, Trg republike, Terazije…Takođe, jako je interesantno zašto je cena koja je bila 2,2 milijarde evra skočila na šest milijardi evra za gradnju metroa”, rekao je Obradović za Novu.

Dodao je da je potrebno da se nabave tramvaji i trolejbusi, kao i ekološki autobusi, a onda da se radi i na izgradnji garaža.

Obradović je rekao da mu je jedan od ciljeva i da penzionerima vrati 13. penziju, a studentima omogućiti besplatan prevoz.

Kada je reč o postizbornim koalicijama, Obradović je rekao da je spreman da formira vlast sa svakim ko iskreno želi da bude deo promene na bolje.

U Domu omladine u Beogradu sinoć je održana prva konvencija izborne liste „Srbija protiv nasilja“, na kojoj su predstavljeni kandidati liste za beogradske izbore i njihovi ciljevi.

Kolporter.rs

Podeli:

Najnovije