KOLPORTER SAZNAJE: Srbija protiv nasilja puca, Zavetnici najveće iznenađenje na izborima ali i Tadić

Kako istraživanje portala Kolporter.rs otkriva, politička klima u Srbiji se dramatično menja. Koalicija “Srbija protiv nasilja” suočava se sa izazovima da zadrži svoj uticaj, jer najnovija istraživanja pokazuju da neće uspeti da premaši prag od 24% glasova usled niza afera koje su je zadesile. Ovi nalazi sugerišu mogućnost značajnih promena na političkoj sceni Srbije.

Među najvećim iznenađenjima predstojećih političkih događanja ističe se uspon “Zavetnika”, kao i koalicija Borisa Tadića sa Sašom Radulovićem, koja privlači sve veću pažnju javnosti. Ove promene mogu uticati na dalji politički pejzaž u Srbiji, dok se zemlja priprema za nove izazove i mogućnosti.

Ova istraživanja Kolporter.rs-a pružaju uvid u trenutne političke trendove i moguća previranja, što ukazuje na značajne promene u političkom spektru i pomeranja moći unutar političkih struktura u Srbiji.

Nisu uspeli da mobilišu članstvo

Koalicija “Srbija protiv nasilja” suočava se sa ozbiljnim unutrašnjim problemima uoči izbora. Nisu uspeli da mobilišu svoje članstvo za izlazak na glasanje, što je delimično posledica brojnih afera koje su ih zadesile i koje već više od mesec dana izlaze u javnost. Ove afere su ozbiljno narušile poverenje unutar same koalicije, kao i među njenim pristalicama, što je dovelo do smanjenja entuzijazma i angažovanosti biračkog tela.

Deo opozicije neće priznati izbore

Prema informacijama koje je objavio Kolporter.rs, deo opozicije u Srbiji planira da 17. decembra ne prizna rezultate izbora, što bi moglo dovesti do haosa u glavnom gradu. Kako portal saznaje, već su organizovani kamermani i odabrane osobe koje bi trebale da formiraju takozvanu kritičnu masu za izazivanje nemira.

Kolporter.rs

 

Podeli:

Najnovije