Gest policajke iz Loznice oduševio Srbiju: Pomogla da deca ne ostanu bez torte

23.04.2020.

Gest policajke iz Loznice Tamara Petrović. koja je u vreme polcijskog časa sugrađanki sa četvoro male dece uoči Uskrsa na kućnu adresu donela jaja za tortu, brzo se proširila društvenim mrežama i u domaćim medijima. Svaki gest pažnje i razumevanja u vreme fizičke izolacije i poplave negativnih vesti, ovih dana biva nagrađen nizom pozitivnih komentara.

Da ne bi izneverila očekivanja mališana kojima je obećala tortu, a da ne bi prekršila zabranu kretanja, mama je  pozvala dežurnu službu policijske stanice u Loznici sa molbom da ode kod svoje prijateljice po jaja za tortu.

“Na vezi je bila ta žena koja je od mene zatražila da joj dozvolim da ode do drugarice koja se nalazi 500 metara od njene kuće po jaja za tortu. Naravno, ja sam joj rekla da nisam u mogućnosti da joj dozvolim da ona u to vreme napusti kuću. Ona je tada počela da mi objašnjava da kod kuće ima četvoro male dece koji čekaju tortu za sutrašnji praznik i ja sam se ponudila da sačeka da završim svoju smenu u sedam sati, i da odem do njene drugarice kako bih joj ja donela ta jaja kući”, ispričala je Tamara Petrović.

Posle završene smene, Tamara je ispunila obećanje, nakon čega je spisak potrebnih namirnica za dečju omiljenu poslasticu bio kompletan.

“Ispred kuće u dvorištu gde ona živi, sačekala me je sa svoje četvoro male dece koji su bili presrećni, jer će imati tortu, to je mali gest koji je nekom značio dosta”, ističe  Tamara.

Izvor: rts.rs/ kolporter.rs Foto: printscreen RTS