ŠAPIĆ GA BUKVALNO IZBACIO: Član užeg tima Vladimira Obradovića KRAO paketiće za decu kroz toalet (VIDEO)

Dušan Marković, politički aktivista i član stranke “Zajedno”, našao se u centru skandala koji baca senku na njegovu kredibilnost. Marković je poznat po svojim ranijim angažmanima u DSS-u i SNP-u, ipak 2018. godine pristupio je SPAS-u Aleksandra Šapića na Paliluli, gde je učestvovao u organizaciji društvenih događaja.

Incident koji je privukao pažnju javnosti desio se tokom jednog takvog događaja, kada su volonteri SPAS-a delili novogodišnje paketiće deci sa Novog Beograda. Sigurnosne kamere su zabeležile neobično ponašanje jednog od volontera, kasnije identifikovanog kao Dušan Marković. Umesto da paketiće nosi kroz glavna vrata, kako je to bilo očekivano, Marković ih je zapravo iznosio na vrata koja vode ka toaletu. Međutim, priča tu ne završava. 

Kada je pao mrak, on je kroz prozor izneo iste paketiće koje je smišljeno ukrao, a obezbeđenje objekta već ujutru primećuje krađu.

Situacija se dodatno zakomplikovala kada je Aleksandar Šapić, suočen sa dokazima, preduzeo mere protiv Markovića i doslovno ga izbacio, što se vidi na snimku.

Marković i dalje igra značajnu ulogu u političkom životu. Trenutno je deo najužeg tima Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika Beograda ispred koalicije “Srbija protiv nasilja”. Ovaj slučaj otvara brojna pitanja o standardima i vrednostima unutar političkog establišmenta.

Kako bi se prema ovom gradu ponašao čovek koji je preko toaleta hteo da ukrade radost deci?

Kolporter.rs

Podeli:

Najnovije