Košarkaš Partizana Aleksa Avramović neće morati na operaciju

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović neće morati na operaciju, ali još ne može da se odredi tačna dužina pauze, rekao je danas doktor Momčilo Jakovljević za klupsku televiziju.

„Što se tiče Avramovića, svi sve znaju i u sve se razumeju. Dezinformacija milion. Radi se o jednoj teškoj povreda skočnog zgloba. Mi smo uradili sve što smo mogli, imobilizacija skočnog zgloba. Sad ima čizmu, nije gips. Biće u mirovanju, da spadne otok, To će da potraje.

Ali, davati neke prognoze…„, rekao je Jakovljević. „Znaćemo više kad budemo radili kontrolnu magnetnu rezonancu za desetak dana. I tako svakih desetak dana. To će potrajati, neće biti operacija kao što pričaju. Videćemo”, kazao je klupski doktor. Dotakao se Jakovljević i povreda Frenka Kaminskog i Uroša Trifunovića. „Kaminski je počeo sa Batom Zimonjićem da radi, trči.

Ovo je bila povreda sa desne strane, iza rebara, pored stomaka. Još je neizvesno. Ali, neće neki dug period pauzirati. Kad je reč o Trifunoviću, on je isto mnogo bolje i trebalo bi da počne da radi za 7-8 dana. Nije trenirao, mora da radi da ojača taj mišić koji je pukao”, zaključio je Jakovljević, prenosi Tanjug.

Kolporter.rs

Podeli:

Najnovije