Sin Danila Lazovića: Teško mi padaju optužbe

14.01.2020.

Veliku buru u Srbiji izazvala je informacija da je sin legendarnog srpskog glumca Danila Lazovića igrao za Crnu Goru protiv Srbije, kao i da je bio deo slavlja crnogorskog tima, tokom kojeg se pojavila i sporna komitska zelena zastava.

Kontakt sa Lazovićem juniorom imao je portal “Telegraf” za koji je Danilo prvo opisao kako je doživeo utakmicu sa Srbijom na Evropskom prvenstvu u Gracu:

– Veoma teška utakmica, kako fizički, tako i psihički, jedna prava muška utakmica između dve prijateljske i bratske države. To su momci sa kojima se jako dobro poznajemo, sa kojima smo delili lepe i teške trenutke tokom karijera i ovim putem bih im se zahvalio na na pravoj muškoj utakmici – rekao je Vuk Lazović na pitanje da opiše kako se osećao tokom meča protiv Srbije.

Vuk Lazović je prokomentarisao buru koja se podigla u javnosti oko zelenih dresova Crnogoraca i slavlja posle pobede, kao i to da su mediji u Srbiji u naslove stavili njegovu izdaju oca.

– Ne zanimaju me zastave i politika koja se pominje po novinama i stavlja u prvi plan i teško mi padaju optužbe koje čitam, jer je ovo sport i tako mora da ostane! Svi dobro znaju ko je bio moj otac i sa ponosom nosim njegovo prezime na leđima i nikad ga nećuo brukati. Sa druge strane moja majka je rodom sa Cetinja i njoj u čast i u čast moje rodbine iz Crne Gore, ponosno ću nositi dres i dati maksimum na svakoj sledećoj utakmici – rekao je Vuk Lazović za „Telegraf“.

.telegraf.rs Foto: printskrin: RTS/Youtube/Duh Crnih Brda