Tirana: Sportski analitičar u TV studiju u majici sa natpisom Novak izazvao buru komentara

13.10.2020.

Albanski sportski analitičar i bivši učesnik Velikog brata, Arjan Bakali, pojavio se u studiju tokom najgledanije emisije Procesi Sportiv u majici sa imelnom Novaka Đokovića.

Foto:Printscreen

Bakali je pokazao majicu na samom početku emisiju na zaprepašćenje vodietlja emisije. Arjan je posle kazao da majicu nosi kao znak solidarnosti posle Novakovog poraza u finalu Rolan Garosa, takođe spomenuvši i njegovo prijateljstvo sa našim teniserom.

Tamošnji mediji brzo su reagovali i odmah počeli sa lavinom negiatvinih komentara na Arjanov račun, oni podsećaju tamošnju javnost na veliku pomoć koju Novak Đoković šalje našim ljudima na Kosovu i ”vrte” snimak na kome naš Nole peva pesmu Vidovdan. Tamo je taj snimak takođe pokrenuo lavinu negativnih komentara, još onomad.

Kako prenose tamošnji mediji, sve ovo nije smetalo Arjanu Bakaliju koji je sve najlepše pričao o Novaku i takođe najavio mogućnost dolaska slavnog srpskog tenisera u Tiranu! Po njegovim rečima on je kontraktirao oca Novaka Đokovića, koji mu je u telefonskom razgovoru najavio da je ovakav scenario moguć, samo kada prođe korona, ali čim se ona završi, svi će oni uskoro biti u Tirani.

Izvor: novosti.rs