Treneru Dinama iz Vranja zbog neprikladnog ponašanja zabranjen let, izbačen iz aviona

02.12.2019.

Trener Dinama iz Vranja, Dragan Antić napravio je incident u avionu, nakon čega je reagovala policija niškog aerodroma i udaljila ga sa leta. Kako je javio čitalac Kurira, Antić je izbačen sa leta za Memingem posle vređanja stjuardese koja ga je zamolila da sedne na svoje mesto.

On je stjuardesu psovao, a incident je poprimio tolike razmere da je morala da reaguje i policija koja ga je udaljila sa leta.  Zbog ovog skandala, avion za Memingen koji je trebalo prema planu leta da krene u 10 časova, poleteo je sa 17 minuta zakašnjenja.

Foto: Čitalac Kurira

 

Dragan Antić je poznati fudbalski trener koji  u poslednje vreme medijsku pažnju privlači skandaloznim ponašanjem na fudbalskim terenima.

Više puta kažnjavan

Odlukom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), preciznije Žalbene komisije saveza, Dragan Antić je sredinom avgusta dobio 15-mesečnu suspenziju iz fudbala zbog optužbi o nameštanju utakmica i prozivki brojnih funkcionera FSS-a. Antić je isključen u  rvom meču baraža za popunu Superlige, a zamereno mu je zbog kraćeg prekida utakmice, rasprave sa sudijama i otezanja da napusti teren.

Potom je Antić posle utakmice u Vranju optužio “familiju Tončev” za ispadanje njegove ekipe iz fudbalske Super lige.

On je i prošle godine već drakonski kažnjavan od istog tela.Najpre je bio suspendovan na petnaest meseci, ali mu je u februaru ove godine suspenzija skraćena na dvanaest meseci zabrane vođenja tima i rukovođenja FK Dinamom.Tada je takođe morao da plati milion dinara.Onda je u martu suspenzija potpuno ukinuta, odlukom Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Antić je, podsećanja radi, bio kažnjen pošto je prošle jeseni povukao ekipu sa terena u utakmici sa Radnikom u Surdulici, kao i zbog “neprikladnih istupa u medijima”.

Izvor: Kurir sport Foto: printscreen youtube