Kosovski policajac maltretira ženu zbog srpske zastave (VIDEO)

06.12.2019.

Srpkinju koja je pre četiri dana htela da pređe most u Kosovskoj Mitrovici noseći srpsku zastavu zaustavili su kosovski  policiji, a sada je isplivao snimak maltretiranja nesrećne žene!

Mediji prenose da je žena krenula na grob svojih roditelja, policijci joj nisu dali da pređe most, a zatim je i privedena. Ona je  rekla da ne vidi zašto bi nekog provocirala srpska zastava ako albanske zastave, kojima je okićen južni deo grada, ne provociraju nikoga, preneo je portal Kosovo onlajn.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama izazvao je revolt mnogih, a neki od komentara su:

– Monstrum projekat iz zapadne laboratorije – jedan je od komentara.

 

Albanski policajac na Kosovu i Metohiji u južnom delu Kosovske Mitrovice, maltretira Srpkinju jer poseduje srpsku zastavu. Krenula je na grob svojih roditelja. Italijanski pripadnici Kfora nisu joj stali u zaštitu i ona je privedena. Pokušao je da joj otme zastavu a ona se ipak hrabro suprostavila.Podsetimo da se u Bujanovcu i Preševu slavi dan albanske zastave gde se mogu videti na hiljade zastava Albanije.DELITE, NEKA ZAPADNI SVET VIDI NA DELU “DEMOKRATIJU” U DRŽAVI KOJU SU ONI STVORILI#kosovojesrbijaPARTAGEZ EN MASSE Au Kosovo et Métochie (terre serbe) un policier albanais empêche une Serbe d'aller sur la tombe de ses parents avec son drapeau. Pendant que les drapeaux albanais sont librement déployés dans toutes les rues. La démocratie tant vantée par les américains et les occidentaux!

Gepostet von Svi Srbi U Parizu am Freitag, 6. Dezember 2019

Izvor: republika.rs