Vuk Kostić tumači lik Legije u seriji “Porodica”

07.08.2020.

Vuk Kostić se, tokom poslednjih godina, izdvojio kao jedan od najtraženijih i najvoljenijih domaćih glumaca.

Magiju kojom očarava gledaoce, mudro su osetili i srpski producenti, pa su njegovu bogatu karijeru, dužu od tri decenije, krunisali rolama u serijama koje su mu donele veliku popularnost. Kao Aleksandar Jakovljević, oduševljava nas, uskoro već petu sezonu, u seriji “Ubice mog oca”, a prolećni korona-karantin, mnogi su lakše podneli uz njegovog Spartu u krimi-drami “Južni vetar”.

Međutim, za Vuka, kako se čini, godina je tek počela. Tragom novinskih naslova, koji ovih nedelja poznatog glumca povezuju sa mnogim projektima, ali i zbog našeg saznanja da se Kostiću smeši uloga kontroverznog Milorada Ulemeka Legije u seriji “Porodica”, rešili smo da otkrijemo šta je od svega toga istina. Pozvali smo glumca i pitali ga da li, zaista, igra u seriji “Porodica”.

– Od svega što se poslednjih dana piše po novinama, to što ste saznali je jedina istina. Jedino što sada snimam jeste serija “Porodica”, ali to je sve što, za sada, smem da kažem na tu temu. Ne smem da vam otkrivam ništa o liku koji glumim, niti bilo kakve detalje vezane za ovu seriju. Kada bude došlo vreme, sve će se saznati – poručuje Kostić, koga su poslednjih dana srpski mediji dovodili u vezu i sa nekim drugim serijama.

– Nisam dobio ponudu za tu seriju, niti je ikada postojala ideja, barem ne da ja znam za to. Dimitrije Vojnov, kao scenarista serije, možda jeste imao nekih ideja, ali ništa zvanično nije stiglo do mene. – tvrdi Kostić.

 “Košare” bez Vuka

Kostić kaže da neće igrati ni u filmu i seriji “Košare”.

– To je još jedna dezinformacija. Balša Đogo je moj veliki prijatelj i siguran sam da bi mi on namenio neku kvalitetnu ulogu. Na tu temu smo nešto i pričali, ali zbog mojih obaveza, jednostavno, još nije došlo do realizacije.

Izvor: novosti.rs Foto: V. Danilov