ĐILAS KIPTI NA MIKETIĆA – RASULO OPOZICIJE: Marković napravio PAKAO Vladimiru Obradoviću (VIDEO)

U ekskluzivnom izveštaju Kolporter.rs, došlo je do senzacionalnog otkrića u srpskoj politici. Duško Marković, visoki funkcioner stranke “Zajedno”, uhvaćen je na snimku kako krade novogodišnje paketiće deci. Snimak, koji se brzo proširio medijima, prikazuje Markovića kako, bez imalo oklevanja, uzima paketiće iznoseći ih kroz toalet.

Šapić nije mogao da veruje da je on pokrao paketiće, pa došao lično da vidi snimak

U dramatičnom trenutku na snimku, Aleksandar Šapić, tada lider SPAS-a, suočava se sa Markovićem. Šapić, vidno uznemiren, hvata Markovića za kragnu i izbacuje ga iz prostorije, kako Kolporter saznaje, Šapić nije verovao radnicima obezbeđenja je Marković pokrao paketiće deci, već je želeo sam da se uveri u tako nešto, sumnjajući u scenario koje su na kraju pokazale sigurnosne kamere. Na sve to Marković gleda Aleksandra Šapića i govori da to nije istina, neznajući da tu postoje kamere koje su sve zabeležile.

Haos u stranci ‘Zajedno’

Ovaj incident izazvao je velike potrese unutar stranke “Zajedno”, kao i u opozicionoj koaliciji “Srbija protiv Nasilja”. Dok Dragan Đilas, ključna figura opozicije, zahteva od Markovića da se javno oglasi i proglasi sve nesporazumom, Marković svestan situacije ne želi da kaže bilo šta jer je svestan da postoji mogućnost da ovaj snimak nije jedini.

Miketić ga doveo jer finansijski pomaže stranku “Zajedno”

Đorđe Miketić je doveo Duška Markovića u stranku “Zajedno” i lično garantovao za njega, zanimljivo je dodati da je on znao za njegov angažman u “DSS-u”, ali i kod ministra Nenada Popovića, otkriveno je da je Miketić prećutao Markovićevu prošlost u Šapićevom SPAS-u, što je žestoko zasmetalo Draganu Đilasu, on je rekao Miketiću da Markovića nikako nije trebalo javno prikazivati javnosti ako već ima “mrlju”.

Kolporter.rs

Podeli:

Najnovije