ZAVETNICI I DVERI BLIZU CENZUSA!

Kako Kolporter.rs ekskluzivno saznaje, u dramatičnoj završnici parlamentarnih izbora, politička koalicija Dveri i Zavetnici (Nacionalno okupljanje) nalazi se na pragu prelaska izbornog cenzusa. Prema najnovijim podacima do kojih je došao naš tim, ovoj koaliciji trenutno nedostaje oko 1300 glasova kako bi prešli neophodnih 3% i time obezbedili svoje mesto u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Ovi preliminarni rezultati, koje je Kolporter.rs uspeo da potvrdi iz više pouzdanih izvora, ukazuju na neizvesnu borbu za parlamentarno predstavljanje. Dveri i Zavetnici, koji su se tokom izborne kampanje profilisali sa nacionalno orijentisanim stavovima i obećanjima o jačanju srpskog identiteta i suvereniteta, sada se nalaze na ključnoj prekretnici.

Izvori bliski izbornim štabovima ovih stranaka izrazili su optimizam, ali i oprez u očekivanju konačnih rezultata. Napetost raste kako se brojanje glasova približava kraju, a eventualni ulazak Dveri i Zavetnika u parlament mogao bi značajno da promeni politički pejzaž Srbije, ističu analitičari.

Kolporter.rs

Podeli:

Najnovije