ZAMALO VELIKA TUČA – KASNILO OBRAĆANJE! Puca koalicija, “Zeleni” hteli da se biju sa Đilasovim pristalicama

Beograd – Posle objavljivanja prvih izbornih rezultata sinoć, izvori bliski Kolporter.rs otkrivaju da je u centru grada došlo do ozbiljnih napetosti između pristalica Zelenih i simpatizera Dragana Đilasa. Prema našim informacijama, incident se dogodio oko 21:30, u trenutku kada su počele da pristižu prve projekcije izbornih rezultata.

Izvori navode da su Zeleni želeli da prekinu proces objavljivanja rezultata, što je izazvalo burnu reakciju među Đilasovim pristalicama. Razgovori su brzo eskalirali, a situacija je postala napeta do te mere da je zamalo došlo do fizičkog obračuna.

Dragan Đilas, kako saznajemo, pokušao je da smiri situaciju, objašnjavajući da takve akcije mogu imati negativne posledice po percepciju javnosti. Prema izjavama svedoka, Đilas je naglasio da bi prekid procesa možda imao smisla uz bolje izborne rezultate, ali da u trenutnoj situaciji to može samo štetiti njihovoj stvari.

Dodatno, ekskluzivno saznajemo da su Zeleni navodno planirali i upad u Republičku izbornu komisiju (RIK) sa ciljem nepriznavanja izbora. Naši izvori tvrde da su za tu svrhu čak angažovali nekoliko kamermana. Međutim, prema poslednjim informacijama, ova ideja je napuštena nakon što su shvatili da bi takav potez mogao dovesti do gubitka podrške dela birača, posebno onih koji su svesni slabijih izbornih rezultata.

Radomir Lazović, jedan od ključnih figura u redovima Zelenih, bio je besan, proključale su strasti, izgleda da ova koalicija neće dočekati jutro.

Kolporter.rs

Podeli:

Najnovije