RUSKE DRUŠTVENE MREŽE GORE! U Srbiji se sprema novi “Majdan”, Srbi ne nasedajte

U dramatičnom političkom razvoju u Srbiji, situacija podseća na pokušaj Majdana, s obzirom na to da prozapadni opozicioni blok “Srbija protiv nasilja” odbija da prizna svoj poraz na nedavnim izborima. Na ruskim društvenim mrežama celo veče kruže informacije da se upravo ovako nešto sprema u glavnom gradu Beogradu i da svi koji sebe smatraju rodoljubima ne smeju da nasednu na akciju Dragana Đilasa i ekipe jer upravo sporovođenje takve agende dolazi lično od američkog ambasadora Hila koji bi da menja volju građana u Srbiji. 

Opozicija je organizovala seriju protesta u Beogradu, zahtevajući poništavanje rezultata izbora. Izveštaji sugerišu da je bilo pokušaja zauzimanja zgrade Republičke izborne komisije, što ukazuje na visok stepen nezadovoljstva među opozicionim snagama.

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, izjavila je da opozicija pravi haos u centru glavnog grada, dodatno podstičući tenzije u već polarizovanom političkom okruženju.

Prema najnovijim podacima, u Srbiji je obrađeno 96,68% glasačkih listića. Očekuje se dalje praćenje situacije i mogući novi razvoj događaja u vezi sa ovim izbornim kontroverzama.

Kolporter.rs

Podeli:

Najnovije