OPŠTE RASULO – ĐILAS NAPAO MIKETIĆA ZBOG MARKOVIĆA: Krađa dečijih paketića otvorila pandorinu kutiju

Kako Kolporter.rs saznaje, unutar koalicije “Srbija Protiv Nasilja” vlada veliko nezadovoljstvo i konfuzija nakon otkrića skandalozne krađe, sa posebnim fokusom na Miketića, čoveka koji je doveo Duška Markovića u “Zajedno”.

Otkriveno je da je Miketić prećutao Markovićevu prošlost u Šapićevom SPAS-u, kao i njegovu umešanost u kontroverzni incident.

Skandal je dostigao vrhunac kada su sigurnosne kamere snimile Markovića kako smišljeno skriva paketiće namenjene deci u toalet prostoriji, nakon toga, Marković je u večernjim satima, koristeći prozor kao tajni prolaz, neprimetno odnosio poklone namenjenje najmlađima. Ovaj događaj je izazvao snažne reakcije unutar koalicije, stvarajući opštu atmosferu nezadovoljstva i optužbi.

U ovom trenutku, posledice ovog incidenta na Markovićevu poziciju u koaliciji, kao i na ukupnu stabilnost i budućnost “Srbije Protiv Nasilja”, ostaju neizvesne.

ĐILAS POSEBNO POBESNEO

Prema poslednjim informacijama koje poseduje Kolporter.rs, u koaliciji “Srbija Protiv Nasilja” zavladala je oštra tenzija, a posebno je uznemiren Dragan Đilas, jedan od ključnih figura u koaliciji. Đilas insistira da se Duško Marković javno obrati i iznese svoje viđenje događaja, tvrdeći da je reč o nesporazumu. Međutim, Marković je potpuno svestan ozbiljnosti situacije i posledica svog postupka, pa se suzdržava od javnog istupa, shvatajući da bi ovaj skandal mogao označiti kraj njegove političke karijere. Inače treba dodati da je Marković jedan od ključnih ljudi u štabu Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika Beograda ispred “Srbija protiv nasilja”.

Kolporter.rs

Podeli:

Najnovije